Monday, December 15, 2008

Panjat Tangga

Time ni first time fariqqin balik bidor,perak sejak dia pandai jalan...apa lagi abis sume dia xplore..hehe...pantang pintu terbukak..confirm terus kuar...gambo ni aku snap masa dia sibuk ngan atuk dia amik buah rambutan....

ni La Keje saya time mama kat dapur abah kat bili air...

Sunday, December 14, 2008

AIDILADHA 8 DEC 2008

Hehe..raya korban kali ni kat SENAWANG...plan memula ingat lik ari sabtu tu nak gi jumpa ekin & sarah kat jusco semban..tapi tak kesampaian..jem giler bila sampai kat hway nilai...sian kat ekin dia dah sampai jusco aku ni tak sampai2 lagi...ngeh ngeh ngeh...sowie tau...mama tak sengaja..nnti pooh sarah mama kasik la...kasik peram dulu pooh tu...


***Dah check dah ni Sarah...Pooh Bear ok lagi tau sihat ni......

  • Citer di pagi raya lak kan...huhuuh..kitorang sume 1 family dah siap siap pakai baju kurung ngan baju melayu...tapi ujan sampai ke petang..so beraya dalam umah je la kitorang...pas makan2...kenyang pastu 1 family tido...hehe..pastu bangun lapar balik...hehe...pastu makan kenyang n tido balik dan seterusnye sampai ptg..hehe..lepas maghrib kitorang balik rawang kul 10 lebih sampai..jalan jem...tensen je..aku siap berenti muntah..hehe..pening sbb fariqqin tak reti dok diam dlm kete...

Thursday, December 4, 2008

Terima Kasih HAJAR...

Arini 1st time seriously build blog ni..hasil dr tunjuk ajar sifoo hajar...hehehe..thanks ja...esok aku sambung buat balik...nak balik ni...kalo tak paham aku tanya ko balik...

AidilFitri 2008



tahun ni raya kat semban dulu..raya kedua baru balik perak...