Saturday, January 31, 2009

takleh nak hapdate!!!!!!!!!!!!!!!!

huhuhu...bengang+tensen betul la..kat opis takleh nak upload la....huhhuh...nanti la i beli broadband..ni tgh jet my hubby neh....so korang sume tunggu la kemunculan aku kembali...hihihih

Tuesday, January 6, 2009

Trip to Langkawi

Kat cni aku nak citer la sesikit apa keje aku cuti sampai 2 minggu since dari 22-30.12.2008..

Kitorang 1 family pg holiday kat Langkawi 3 hari 2 malam...erm..utk kitorang ini kali kedua,sbb 1st time dah pg last year bertiga ngan abg n kakar ipar yus n their son chaien...kitorang pg naik kete then parking kat jeti kuala perlis..tapi ya ampun penat nyer taktau nak citer...gerak dari rawang kul 11 smp kol 4.30 pagi...pastu tunggu feri kul 6 pg...dengan sempitnyer..mmg tobat la aku takmo naik feri lagi....

:: LANGKAWI TRIP 2007 :


















Kali ni kitorang g naik flight...ha..lega ckit...45min je dah sampai...kali ni fariqqin lak dah terror berlari..so sendiri mau ingat la hehe..penat kejar dia je la...tapi terasa best nyer sbb my son tu dah paham yg dia sedang holiday and he enjoy it..

Monday, January 5, 2009

Dinner PSA -->19 Dec 2008

Erm..arini cam free ckit..nak update la pic2 semasa dinner..




Venue : Concorde Shah Alam...




time ni kitorang dapat 1 hamper...hubby aku menang time dinner game..dapat la gak dari takde langsung..tapi thn ni x best sgt sbb tak bnyk adiah...










Friday, January 2, 2009

i'm back....



erm..dah nak dekat 2 minggu aku x on9...aku pi bercuti ngan cuti kat umah..hehe..pic nanti aku akan update kan...aku kena TAG ngan ibu sarah.....so this is the answer..






1) do you think you're hot?
~ hot ke?hehehe..hot hot chicken s**t...hehe




2) upload your favourite picture of you




~1) 2)3) why do you like that picture
- raya thn ni~ dia nak pose pakai spec n aku rasa pic tu comeii...hehe
- my son 1st look...best sgt time tu
4) when was the last time u ate pizza?
~x igt date..tp kat klcc with my eldest sis and my 2 hero...
5) the last song u listened to?
~kat hot fm tghari td --->laskar pelangi

6)what are u doing right now besides this?
~ holding my officemate dotter..her name is rania qaisara...nice name kan..
7)what name would u prefer besides yours?
~airis
ppl i tag :
1) izyan
2) 2t
3) nga ngah ckin
4) aja
5)
6)

8) who is no.1
~my bes buddy, kenal since sek teknik manjung 1998
9) who is no.2?
~best fren, kenal dr thn 2004 from my hubby
10) say something abt no.5
~tadda sape² pon ..

11) how abt no.4?
~tadda jugak laa.

12) who is no.3?
~ma second sister
13) finally,tell abt no.6
~ nobody...