Tuesday, March 31, 2009

:: Weekend Activities ::


Thursday, March 26, 2009

:: Pertukaran ::

Hai sume..
lama rasanyer tak update..takde masa la plak..bz..actually aku nyer pertukaran kena teruskan jugak..bnyk kali la aku kol jpa..mintak batal pon dia tak kasik..even buat rayuan pon tak kasik gak..last² aku redha je la..pg je la...lepas ni aku akan berpindah ke sekolah..taktau la rutin kat sana camne lak..

-kat poli ni..huh..dah 4 thn 9 bulan aku keje kat sini..mcm² kenangan best ngan tak best ada kat cni..tapi bnyk yg best la...hehe...

-korang sume doakan la aku nyer tempat baru nanti best...

:: Award FRom my BesT fRIEND ::


The rules:
* Place the award logo on your blog.
* Nominate 10 other blogs which show “Attitude and/or Gratitude”
* Link to the nominees on your blog post.
* Comment on their blog that you have nominated them.
* Share the love and link to the person who nominated you
-ekin...(give it back to her)
-tuty
-AJA
-odah
-nga ngah ckin
*ni je kot..hehe tak tau sape lagi..
-kak long taty

Sunday, March 15, 2009

:: BARANG BARU MASUK ::

erm...salam sume...saje nak pomot..kat http://farinaonlineshop.blogspot.com/ ada barang baru masuk...so sudi² la jengah kesana ek..

:: BARANG BARU MASUK ::

erm...salam sume...saje nak pomot..kat http://farinaonlineshop.blogspot.com/ ada barang baru masuk...so sudi² la jengah kesana ek..

Monday, March 9, 2009

:: Wish dapat Jumpa::


Tadaaaa...ni la yg aku carik beskal thomas...ada sesapa penah jumpa tak..igt nak kasik fariqqin adiah bday ni...dia cukup teruja skang ni kalo nengok basikal..so kalo ada sesaper jumpa..roger aku tau...

::Kenduri tahlil ::

Ari ahad aritu kat rumah auntie aku ada wat kenduri tahlil kat ampang...best gak dapat kumpul sedara mara sume..adik beradik mak..kitorang kezen² pon bnyk la gosip² hangat...
Pic² yg di snap ada pada kezen aku..dia tak emel lagi kat aku...best la..fariqqin with my kezen yang umo² sebaya dia sume nyer layan ps3 ngan swimmping pool...kalo dah masuk pool tu biasa la..konpem ngamol takmo kuar..naik lift pon nangis² lagi...hehe..aku pon abis basah la...nanti aku upload kan pic² nyer....

Thursday, March 5, 2009

:: Kedai dah bukak ::

Salam sumer...my new shop dah bukak...http://farinaonlineshop.blogspot.com/
so jom shopping kat cni..in case kalo korang nak request aksesori apa yg korang minat then takde display pon akan ku usahakan untuk mencarinyer....so kengkawan sumer..plz support me k...