Wednesday, April 22, 2009

:: Birthday Party ::

Dijemput datang

Tempat : Mcdonalds(drive thru),Bandar Sri Damansara(sebelah shell)
Time : 4-5.30pm
Date : 25 April 2009 (Sabtu)
Theme : Rainbow...(ikut suka la nak pakai ap,janji pakai baju)

call me kalo nk tau directions...

:: Award utk Korang lak ::


Disebabkan mggu ni bnyk dapat award..aku nak kasik award kat org lak....hehetapi kali ni utk mommies je....
  • ekin--> ibu sarah
  • aja --> ibu dihah+bby dlm perut
  • saf-->baby dalam perut
  • yatie -->mums maira
  • 2t-->mama syabil
  • nolly -->mama ekhal
  • shasha -->mama efun
  • Kay --> mama hadif

:: Cute Award ::


Dapat award lagi..heeh..byk betul dapat award mggu ni...jap lagi nak kasik award lak kat membe lain...tq kat ekin a.k.a ibu sarah...cute ek..hehhe..nah ko rang amik la
  • Ekin
  • 2t
  • shasha
  • yatie
  • shahiza
  • aja
  • Kay
  • nolly
  • nga ngah ckin
  • saf
  • odah
  • kak long taty

so selamat menempek award kat korang nyer blog....

:: Beautiful Girl ::From ekin ::tq

Syarat² menerima award ini:

1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
2. Copy badge sebagai award anda
3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan

1. Confirm pompuan...ngeh ngeh ngeh
2. Dah copy dah badge nih
3. 7 sebabnya :
  • Aku leh rasa bestnya masa ngandung
  • Dapat merasa camne sakitnya nak bersalin(even sakit sakit time tu tapi berbaloi)
  • Bangga sebab aku kakak kepada semua adik adik ku..(sume pompuan tau kitorang 4 sisters)
  • Beruntung sbb dapat bergelar isteri untuk suamiku
  • Boleh pakai baju cantik2,kasut yang menarik ngan aksesori yg cute
  • Dapat gelaran mama from my son
  • Last sekali bnyk pahala boleh kumpul kalo jadik pompuan ni....senang nak masuk syurga..aminnnn

Ok skang kengkawan ku...amik ini award from me...

  • Ekin
  • 2t
  • shasha
  • yatie
  • shahiza
  • aja
  • Kay
  • nolly
  • nga ngah ckin
  • saf
  • odah
  • kak long taty

Tuesday, April 21, 2009

:: Birthday Bash ::help me please??

Planning nak wat bday dak cuk kat McD...Tapi atok ngan wan ajak buat kat umah jer...dorang kata tak seswai org tua celeb kat mcD...erm..cane ek?buat 2 version la..ehee...apa pendapat korang ek?aku nak buat 25hb ni planning nyer..leh tak tolong?

:: Lagi sekali tag from ekin...::

kali ni pasal FARINA

Nama-nama timangan anda :
~mama - Fariqqin
~Awak- hubby
~Along - Famili + kengkawan skolah ngan poli
~Ina - my maklong n opah
~farina - Kawan² keje

~kayo - my makcu
~mood - my abg ngah

~rina - aja(ibu dihah)

Anda seorang yang :
~friendly,caring,cepat rasa sayu kalo nengok org nangis(hehe),apa lagi ek?sape yg kenal tau la kot aku ni camner..

Insan teristimewa? Describekan dia terlalu istimewa di mata anda :
~of course la my family ;) Hubby, Parents, Siblings, Fariqqin.No words can describe how much i luv them ;)

Lagu kesukaan anda :
~lagu apa ek?tak kisah la kot sume layan

Makanan kesukaan anda :
~nasi goreng cina

Warna kesukaan anda :
~black,pink,purple,coklat,green,yellow,red,white

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda :
~Purse, Henpon,kunci kereta

Kali terakhir masa anda menangis, kenapa? :
~ Erm...x ingat..lama gak la tak nangis...heheh

Tag rakan anda :
~Odah
~Aja
~saf
~kak long taty
~zaki
~my hubby
~2t

:: Kena Tag :: from Ibu Sarah a.k.a Ekin ::

thank you ekin....

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
~ Little But Huge
~ermmm..ntah la..sbb taktau la nak translate cane..korang pepaham jer la..keke

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
~http://hugelittlestar.blogspot.com/
~tetiba terpikir nak bubuh tu..cam best je...huge little star ada maksud tersirat disebaliknya...

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
~apa apa jer..

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
~ Maybe x kot. Sayang..Insyaallah...(copy paste jek ye kin...jwp nyer sama)

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
~best..leh tau perkembangan dia n family even tak jumpa...

Mari TAG org lain plak ;p

~Odah
~saf
~zaki
~yat
~Aja
~Kay (wat lagi !! ;p)
~ekin
~kak tong

Sunday, April 19, 2009

:: 2nd award ::


dapat award lagi...from ekin gak..tq bu....luv to baca ur blog..leh tau perkembangan cik sarah...hehe...jom share award ni...

~ekin(amik balik..hehehe)
~aja
~2t
~odah (wpun da wat hihihi)
~nga ngah
~kak long taty
~aweks
~kay
~safriza

Thursday, April 16, 2009

:: 2 YEARS OLD ::

Happy birthday sayang,musyuk mama.....14.4.2009 genap fariqqin 2 tahun..erm..i love u son...skang ni mcm2 perangai yang dia buat..ari2 aku marah dia n jadik tarzan kat umah..hehe...tapi itu la penghibur ati aku,kalo dia takde sehari tak tau la apa nak jadik ngan aku..huhuh...dalam masa 2 tahun ni mcm2 fariqqin dah boleh buat...cakap pon pandai,menjawab pon pandai..hehehe...dah pandai nak mintak itu ini....pastu kalo dia tgk pic dia time baby dia ckp ma..baby...siap kiss lagi..hehe..pastu ckp bukan bby la..tu amir..dia ckp baby amir...hehe..neway..Happy birthday sayang....moga jadi anak yang mendengar kata,soleh dan berjaya dunia n akhirat..amiiinnn


::BIRTHDAY CAKE ::atok belanjer::

::Blow the candles sayang...ada 2 jer lilin nyer...mak dik dia yg lelebih,hehe..ultraman ngan ben10 (4 hands takleh tinggal dia ajak celeb skali... ::

:: ni kek n bob yg telah dikerjakan oleh amir fariqqin ::
::Special pose untuk semua with payung n pokok yg ada kat kek..hehe ::

Wednesday, April 15, 2009

:: Lepak At Bangi Kopitiam ::






hehe..lama dah tak update...act nama je bangi kopitiam...tapi sebenonyer kat sg buloh ni jer...hehe..best gak lepak kat cni memalam..makanan pon best2...so layan la ek apa yg kitorang makan ngan pose2 gediks fariqqin :)