Sunday, May 31, 2009

:: Cupcakes a.k.a Pindah Rumah ::

Minggu ni...minggu paling letih la yang aku rasa...dengan pindah rumah nyer...ngan nak siap kan cupcakes nyer 500pcs yang di oder oleh x boss aku kat poli En Mohd Hafeez Bin Jainlabdin a.k.a apis ptm hehe ... ...tapi alhamdulillah berjaya gak aku siapkan...ngan aku dah dok umah sendiri...heheh..syok nyer...pic rumah baru tak sempat nak snap..tgh bersepah giler...bhg hall ngan dapo je dah cun...yg lelain cam tongkang pecah lg..hheeh..nnti akan ku uploadkan yer...tapi skang ni layan la pic cupcakes nih....sesaper nk oder pon silakan la yer....utk kawin ke,tunang ke,hantaran ke,cukur jambul ke doa selamat ke..erm...apa2 event je la....boleh je...hehhe




Tq apis..aku,yus ngan fariqqin doakan ko ngan bie bahgia selamanyer...
----------------------------------
::Cupcake Description ::
> Size : S
> Packaging : White Box with kerawang
>Theme Colour : White Base + Red Flower
>Price : RM 1.80
----------------------------------

Tuesday, May 26, 2009

:: Congrats Hajar...new bby boy ::

Hi juz nak share..hehe..my fren Hajar dah selamat melahirkan 2nd bby dia...boy tau..ye ye dihah dah dapat adik...hehhe..neway aku doakan ko ngan bby sihat..kalo ada free nnti aku dtg jenguk ko ek ja...take care..

::Mini Cup Cakes ::




This cc odered by my sister to her teacher...
::Mini size Cup Cakes ::50pcs RM25 ::

:: Trip to Melaka ::PART 1

:: Welcome to Melaka,World Heritage City ::

13 Mei 2009
aritu kitorang 1 family celebrate our 3rd anniversary kat MELAKA...Kitorang stay kat CITY BAYVIEW HOTEL..erm...best r...kitorang g weekdays..so tak bnyk kereta ngan tourist..tenang je la...Nest ari first kitorang tak jalan sgt siang nyer..kitorang juz lepak kat hotel jer..lunch pon kat otel..hehe..maleh nak kuar...



:: Stay kat Hotel ni...City Bayview ::




::Our Room::





::Our Lunch ::
::Kuetiaw Goreng ::Nasi Goreng Kg ::




::Our Son :: Jemput Makan... ::


Lepas makan n lepak kat otel kitorang pon stat berjalan..memula gi EYE ON MALAYSIA(kat kl tak merasa nak naik..hehe)Tiket RM20 per person..tp kalo ada MYKAD(harus ada nih) dpt diskaun 50%..hehe..so RM20 la utk kitorang berdua n fariqqin free...













Then...sementara nak tunggu uncle krol n auntie siti fariqqin untuk makan asam pedas....ini la dia keje dak nih...






-Nak naik benda nih kena byr rm4....dak cuk tu free..hehe-


**nnti upload lagi ek..kemalasan nk edit..hehe

Monday, May 11, 2009

::Fariqqin With Lorry ::












- alkisah nyer cenggini...nak practise kan dia kayuh beskal baru dia..so utk kuatkan kan semangat dia ajak la dia kayuh beskal tu smp kat lorry nih..akhirnyer berjaya..tuh yg siap mintak nk bergambo ngan lori nih..kaler lori pon sama ngan beskal..heheh...pastu skang ni kalo nampak je lori ni..dia akan kata "mama lori amir "...hehe



:: My First Fondant Cake ::








tadaaa...hehe..ni la hasilnyer..di oder oleh kak tini politeknik shah alam..emergency oder nih..tapi alhamdulillah berjaya gak...dalamnyer moist choc cake...






Wednesday, May 6, 2009

::2ND BIRTHDAY FARIQQIN ::



alhamdulillah my son dah 2 thn...n on 25th of april kitorang celebrate birthday dia...katMCD Bdr Sri Damansara...best giler ramai yang datang...tq tau sbb datang...n thanks for the adiah adiah...ni pic yg smpt di upload..akan upload lagi....