Tuesday, June 30, 2009

:: mee udang ::

tadaa...ni la mee udang mak teh kuala sepetang,taiping....





erm..pekena mee ni masa balik dari amik adik ipar kat kedah...otw balik singgAH la jap...my mil yg belanjer....

Monday, June 29, 2009

:: New Arrivals....::

hi sumer..lama tak meng update blog nih..ala2 malas..hehe..ni nak bg tau ni ada barang baru masuk kat my online shop..so sudi2 kan la jengah ek...

http://farinaonlineshop.blogspot.com/

Monday, June 8, 2009

:: Gath Induksi ::

Cadangan k gath katne....kita pon dah lama tak jumpa kan..ramai yang dah kawin,ada anak...so time ni la nak jumpa..so aku arap korang dapat la attend la ek...gath ni...ngan sugget la mana2 tempat yg korang rasa sesuai utk kita gath...

Sunday, June 7, 2009

:: Yana Engagement ::


:: ni utk didie & kengkawan nyer... ::


:: Ni lak cc utk Hantaran Yana ::
*gambo senget la asik takleh ngejas...


Last wik on 6.6.07 my adik angkat..yana bertunang...dia ngoder cupcakes fondant nih utk hantaran dia... n cupcakes choc stoberi ni utk tukang amik nyer...didie..heheh....