Tuesday, September 29, 2009

:: HO hO Ho Balik Kampongggg!!! ::

**sila abaikan fariqqin yg tak pakai suar..hehe..tp pakai suar kck tau...ehehe

:: Raya Ke 3 ::

Time ni lak nak belik ke N9..umah my hubby...otw nak balik tu kete lak rosak...adoiyai...berasap²..mmg cuak la time tu...rupanyer compressor aircond rosak..belting dia jammed...duit lagi....huhuhuhu..melayang la lam rm500..(duit suami ku la..hehe)

:: Raya in Dusun dURIAN ::

hehe..actually time raya thn ni kat bidor ngan sungkai perak tengah musim durian...sume kemaruk makan durian then kemaruk posing kat dusun...ni raya pertama tau...

Monday, September 28, 2009

:: pic raya part 2 ::

:: with uwan ::

:: buat muka notty ngan abah ::

::Our Family..(tp ada lg 3 family tak cukup) ::


::with opah ::



:: mama n aceen ::


to be continued..hehe

:: Raya di perak ::

Raya thn ni kat perak dulu samapi la raya ketiga..mmg best la kan sbb raya kat kg sndiri..hehe..fariqqin la paling x cited.hehe..jom layan pic raya 2009 kitorang













nnti update lagi yer..kemalasan la plak...to be continued...

Monday, September 14, 2009

Dah NAK rAYA DAH ...

PEJAM celik pejam celik dah nak abis dah ramadhan..lagi 4 ari je menjelma la syawal...erm..pe nak cite ek..persiapan raya thn ni ala kadar je..and kalo korang nak tau..baju raya pon aku tak beli lagi....huhuhu..baju fariqqin dah settle juz nak cr jeans panjang tok dia..asik pakai suar pendek je..hehe..mama ngan abah je tak cari pape pon lagi...ingat jumaat ni nak g cari la..cari last minit...fariqqin tinggal ngan uwan ek....hehe..theme thn ni blue black...tp x sedondon...la..campo+..ada la terselit selit kaler blue tu..hehe...ok la selamat menjalani ibadah pose di minggu yg terakhir ini....

Sunday, September 13, 2009

:: Nak Bukak Tadika ::

erm..teringin sangat nak bukak tadika..kenkawan kalo ada info pasal nak bukak tadika ni camner..roger yer

Monday, September 7, 2009

:: Loan ::

Sesape yg nak buat persoanl loan leh lah contact aku ek...utk keterangan lanjut ym aku kat along_farina@yahoo.com

ALLIANCE ISLAMIC BANK SEDANG MEMPROMOSIKAN PINJAMAN PERIBADI-i KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN, BADAN BERKANUN YANG BERMINAT MEMOHON PINJAMAN PERIBADI. * JUMLAH MAKSIMUM RM 100,000 * DENGAN KADAR INTEREST SERENDAH 3.4%* OVERLAPPING JUGA D...IBENARKAN* PENDAPATAN MINIMUM RM 1,000 SEBULAN ...KELULUSAN SEGERA…

Tuesday, September 1, 2009

:: Pagi Yg Bosan ::


Apa korang rasa kalo korang dapat surat ni..logik tak rasanyer...surat ni aku baru dapat pagi td...citernyer camni..smalam aku balik umah time rehat cam biasa 1-2pm..then masa tgh smayang aku nengok ada miskol from pejabat skolah...aku agak mesti kontraktor dtg nakmasuk makmal komputer...then my fren msg bgtau yg G*** B**** kecoh cr aku nak kunci makmal..aku wat taktau la..sbb time dia msg tu baru kul 1.40pm..waktu rehat...then kul 2 aku masuk aku g la bkk kan makmal tok dak² kontraktor tu...so what is the problem here...Kalo korang perasan kat surat tu kan ....
  • perkara no 2. yang kat surat tu dia tak tulis kat situ yg pukul berapa aku balik umah (bawa pulang kunci makmal)
  • then dia tak penah pon jumpa aku since dr smalam utk kasik warning ke..supaya jgn bawak balik kunci makmal...
  • Tup tup pagi ni dapat surat

So korang pikirkan la...betapa tensennyer aku ni..dah betapa tidak berbudi bicaranyer G*** B**** aku ini....