Tuesday, January 26, 2010

lama nyer berabuk blog nih...hehe

salam..lama dah tak menulis kat cni..kemalasan..hihi..skang ni tgh menghitung hari nih..lagi 50 hari je utk bby kuar dr perut mamanyer & fariqqin pon bakal bergelar abang...so far bby sihat...suka sgt gerak2..best..sihat anak mama nih...abg bby lak semakin melasak..tp ari2 kiss bby lam perut...boy or girl..ntah la..taktau nak ckp..ada yg kata gurl ada yg kata boy..takpe i terima je..anak tu kan rezeki....lepas ni ntah bila lak aku rajin nak menulis lagi ni..hehe...doakan la aku and bby lam kandungan ni sihat yer...ok la kalo rajin nnti aku menaip lagi b4 i bersalin..Ni picture² yg nak di tempek tp tak ditempek2....huhuhuh..layan..zasss













:: Kenduri kawen kat seremban ::






:: Lam Kete tdo otw nak balik TTJ ::






:: Krismas @ KLCC ::







:: Mama nak PAPA(parapapapa) hihi ::








:: Main ultraman...tak byr lg tuh ::