Tuesday, July 12, 2011

Join make up Contest!!!

Tapi memula korang kena bukak http://farinastouch.blogspot.com ....utk info selanjutnya...So,,apa tunggu lagi..

Wednesday, July 6, 2011

fuh fuh fuh...

fuh fuh fuh..tiup abok pon tak ilang..heheh.....

salam semua...mmg berzaman berjanggut tak update..last update time airel lahir..ni dah setahun lebih dak dibo tu..hehe...

yang pertamanya ....sbenanye ni nak pomot biz ni....ladyzstreet ni la biz terbaru i yer uollsss...ada macam²..so jenguk² la yer...


yang kedua nyer...nak buat promotion make up ni....memula nak buat contest(utk nak sertai contest tunggu post lepas ni) ...pastu nak buat promotion (promonye juga tunggu post lepas ni)hehe... utk sape yg nak makeup...bagi sesaper yg nak refer or nak tgk potfolio makeup leh la nengok kat bawah ni..layan la dulu yer...nak settle kan keje jap..jap lagi i post kan apa coontest and promotion nyer...

Ladyz Street Provides Make Up for....



 Engagement Ceremony - RM250
 Solemnization - RM300
 Malam Berinai - Ask for Quotation
 Wedding Day - RM350
❤ Stage Make up -  Ask for Quotation
 Photo Shoot / Fashion Show ; HAIR-DO Ask for Quotation
 Trial Make Over - RM250
 Dinner / Function ; HAIR-DO -  Ask for Quotation
**This price is only for  klang valley area. including transport




**Ask For Quotation (ladyzstreet@gmail.com)


The Potfolio



















Photoshoot for Konsert 2 Raksasa Sweet Charity @ Blues Gang
Your Name:
Your Email :
Phone Number :    
Subject :
Message
         
.